ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Έκτακτο: Ακινητοποιήθηκε και άλλο τρένο, στο Πλατύ Ημαθίας αυτή τη φορά

Έκτακτο: Ακινητοποιήθηκε και άλλο τρένο, στο Πλατύ Ημαθίας αυτή τη φορά

Ακινητοποιημένη εδώ και μία ώρα παραμένει αμαξοστοιχία του προαστιακού της Θεσσαλονίκης, λίγα χιλιόμετρα έξω από το Πλατύ Ημαθίας.

Όπως καταγγέλλουν επιβάτες, το τρένο ξεκίνησε στις 2:25 από τη Θεσσαλονίκη και θα έπρεπε πριν από τις 4 το απόγευμα να έχει φτάσει στη Λάρισα. 

Εντούτοις, εδώ και μία ώρα μετά βρίσκεται ακινητοποιημένο έξω από το Πλατύ Ημαθίας, «στη μέση του πουθενά», χωρίς καμία ενημέρωση προς τους επιβάτες για το πότε πρόκειται να απεγκλωβιστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως λέει ο επιβάτης Σίμος Σαμαράς, το τρένο ξεκίνησε με μειωμένη ταχύτητα από την Θεσσαλονίκη και σχεδόν 2,5 ώρες μετά βρίσκεται μόλις στο Πλατύ, μια απόσταση που συνήθως διαρκεί το πολύ μισή ώρα. Όπως επισημαίνει, η ενημέρωση που έχουν από τους υπευθύνους είναι πως το τρένο υπέστη βλάβη στη μηχανή και αναμένεται βοηθητικό όχημα ώστε να το «ρυμουλκύσει» προς τον κοντινότερο σταθμό, δηλαδή αυτόν στο Πλατύ. Από εκεί και πέρα, καταγγέλλει, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.