Λόγω κακοκαιρίας αεροσκάφος της Aegean δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στη Ρόδο

Λόγω κακοκαιρίας αεροσκάφος της Aegean δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στη Ρόδο

Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν σήμερα λίγο μετά τις 10 το πρωί στο νησί της Ρόδου ματαίωσαν την άφιξη της προγραμματισμένης πτήσης της Aegean από την Αθήνα στο αεροδρόμιο «Διαγόρας».

Το αεροσκάφος έφτασε πάνω από το αεροδρόμιο της Ρόδου αλλά οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν εκείνη την ώρα δεν επέτρεπαν την ασφαλή προσγείωση του αεροσκάφους. Το αεροσκάφος επέστρεψε στην Αθήνα.

Επρόκειτο για τη πτήση 204 η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί αργότερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προβλήματα και καθυστερήσεις  εξαιτίας του καιρού παρουσιάστηκαν και στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια των μικρότερων σκαφών προς και από τη Δωδεκάνησο.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.