Μια ανοιξιάτικη εβδομάδα με θερμοκρασίες μέχρι 22 βαθμούς Κελσίου ξεκινά από αύριο

Μια ανοιξιάτικη εβδομάδα με θερμοκρασίες μέχρι 22 βαθμούς Κελσίου ξεκινά από αύριο

Μια όμορφη ανοιξιάτικη εβδομάδα με θερμοκρασίες που θα φτάσουν και τους 22 (!) βαθμούς Κελσίου το τελευταίο σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου, σε κάποιες περιοχές της Αττικής, την Πελοπόννησο και την Στερεά Ελλάδα, είναι αυτή που ξεκινά από αύριο Κυριακή 19 Φεβρουαρίου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 βαθμούς τα βράδια, αλλά θα φτάσει μέχρι και 22 βαθμούς την ημέρα με κυριότερο χαρακτηριστικό την έντονη ηλιοφάνεια το τριήμερο Πέμπτης-Σάββατο 23-25/02.

Οι πιο τολμηροί θα μπορούσαν να… λιαστούν στις παραλίες, αφού και η ένταση των ανέμων υποχωρεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου η θερμοκρασία θα υποχωρήσει σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα περί τους 12-16 βαθμούς Κελσίου στα πεδινά και περί τους 4-5 βαθμούς χαμηλότερα στα ορεινά και ημιορεινά, μια θερμοκρασία που θα παραμείνει και στην πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.