ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Tι καιρό θα κάνει την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα (φωτό)

Tι καιρό θα κάνει την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα (φωτό)

Ο γνωστός μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου, έδωσε πριν από λίγες ώρες μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο facebook την  πρόβλεψή του για το πώς θα κυλήσει ο καιρός τον Απρίλιο, στο δεύτερο δεκαήμερο του οποίου, υπάρχει η Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα.

Σε ότι αφορά τις ημέρες των εορτών είναι ακόμα ιδιαίτερα επιφυλακτικός, ωστόσο, όπως τονίζει με βάση την αναλογική μέθοδο πρόβλεψης και υπό την αίρεση όλα να κυλήσουν με βάση τα σημερινά στοιχεία, προβλέπει πως ο καιρός εκείνες τις ημέρες θα έχει έντονα θερμοκρασιακά σκαμπανεβάσματα, με τις πρώτες ημέρες του δεκαημέρου να κυλούν με υψηλές θερμοκρασίες και στη συνέχεια αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Διαβάστε αναλυτικά την πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου για τον Απρίλη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
17523302_1854045611501515_8425114812471098604_n
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.