ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έρχεται ο χειμώνας από του Αγίου Δημητρίου: Ο Σ.Αρναούτογλου προβλέπει «ψυχρή» εισβολή και καταιγίδες (βίντεο)

Έρχεται ο χειμώνας από του Αγίου Δημητρίου: Ο Σ.Αρναούτογλου προβλέπει «ψυχρή» εισβολή και καταιγίδες (βίντεο)

Από την Κυριακή θα έχουμε ισχυρές βροχές σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, ενώ αυξάνονται οι πιθανότητες για την πρώτη ψυχρή εισβολή στην Ελλάδα, στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας.

Ο Σάκης Αρναούτογλου στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τάση του καιρού που δείχνει καθαρά χειμωνιάτικες διαθέσεις για την ερχόμενη εβδομάδα. Η θερμοκρασία θα πέσει αρκετά στην Ελλάδα και αυτό που απομένει να διαπιστωθεί και που θα φανεί τα επόμενα 24ωρα, είναι το αν τελικά η κάθοδος της θερμοκρασίας θα είναι αρκετά εντυπωσιακή, για τα δεδομένα της εποχής.

Δείτε αναλυτικά πού θα σημειωθούν βροχές από την Κυριακή και μετά και τι είπε ο Σάκης Αρναούτογλου για την πιθανότητα να έχουμε στην Ελλάδα την πρώτη σοβαρή ψυχρή εισβολή του φετινού χειμώνα…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=ieSI21Yf1iM

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.