ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εκτακτη ενημέρωση του Σάκη Αρναούτογλου για τα χιόνια της επόμενης εβδομάδας (βίντεο)

Εκτακτη ενημέρωση του Σάκη Αρναούτογλου για τα χιόνια της επόμενης εβδομάδας (βίντεο)

Έρχεται κρύο και χιονοπτώσεις όχι μόνο στα ορεινά της βόρειας χώρας, αλλά πιθανότατα και στα πεδινά της κεντρικής χώρας, με τον Σάκη Αρναούτογλου να προειδοποιεί σχετικά…

Ο καιρός μπαίνει σε καθαρά χειμερινή προοπτική και στο διάστημα από τις 12 έως και τις 16 του μήνα, όλα δείχνουν ότι η χώρα μας θα γνωρίσει νέα ψυχρή εισβολή, πολύ πιο έντονη και οργανωμένη από αυτή της περασμένης εβδομάδας.

Και όπως τονίζει στο μήνυμά του ο Σάκης Αρναούτογλου, αυτή τη φορά δεν αποκλείεται τα χιόνια να κατεβούν σε χαμηλά υψόμετρα και σε περιοχές της κεντρικής Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Φίλες και φίλοι! Οπως ανέφερα και στο δελτίο απόψε, αλλά και από την περασμένη Παρασκευή, η επόμενη εβδομάδα και κυριώς χοντρικά το διάστημα μεταξύ 12 -16 Δεκεμβρίου δείχνει να έχει έντονο καιρικό ενδιαφέρον για τις περισσότερες περιοχές της χώρας καθώς οι κατεβασιές κρύου απο την βόρεια Ευρώπη δεν αποκλείεται να «συνδυαστούν” και με κάποιες χιονοπτώσεις (θα δούμε πόσο αξιολογες θα είναι) στα ορεινά αλλά και περιοχές της βόρειας και κατά τόπους της κεντρικής Ελλάδας με αρκετά χαμηλά υψόμετρα! Θα παρακολουθούμε την εξέλιξη (οπως πάντα) καθημερινά μέσα απο τα δελτία της ΕΡΤ αλλά και μέσα από τη σελίδα στο facebook εδώ: https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/

Τη μεγαλύτερη μετεο-παρέα της χώρας στο διαδίκτυο, ο αριθμός της οποίας μάλιστα πάει να ξεπεράσει τους 207.000 φίλους και σας ευχαριστώ απο καρδιάς γι’ αυτό αλλά και γενικότερα για την εμπιστοσύνη σας τα τελευταία 18 ολόκληρα χρόνια!»

Δείτε το δελτίο καιρού στο βίντεο…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.