ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δείτε σε ποιο σημείο της Ελλάδας το θερμόμετρο έδειξε -12 βαθμούς Κελσίου

Δείτε σε ποιο σημείο της Ελλάδας το θερμόμετρο έδειξε -12 βαθμούς Κελσίου

Κι όμως αυτή η περιοχή βρίσκεται στην Ελλάδα και όχι στην Ρωσία και εκεί σήμερα το θερμόμετρο έδειξε -12 βαθμούς Κελσίου.

Οι περισσότερες περιοχές όπου σήμερα η θερμοκρασία έπεσε κάτω από το μηδέν βρίσκονται στην Βόρεια Ελλάδα, καθώς ο υδράργυρος το πρωί έδειξε -9 βαθμούς Κελσίου στα Γρεβενά και -8 βαθμούς στην Φλώρινα.

Χαμηλές θερμοκρασίες, παρά την ηλιοφάνεια, καταγράφονται και στην Κεντρική Μακεδονία.

Στις Σέρρες, τον Πολύγυρο και τα Γιαννιτσά η θερμοκρασία το πρωί κινήθηκε κάτω από το μηδέν (-1), ενώ στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά τις 9 το πρωί το θερμόμετρο έδειξε 3 βαθμούς Κελσίου.

Πάντως η χαμηλότερη θερμοκρασία από την αρχή της μέρας καταγράφηκε στο Καϊμακτσαλάν, όπου ο υδράργυρος έπεσε στους -12 βαθμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αισθητό είναι το κρύο και στη Θράκη, με τον υδράργυρο να κινείται από 0 βαθμούς στην Ορεστιάδα έως 4 βαθμούς Κελσίου στην Ξάνθη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.