ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Προειδοποίηση από την ΕΜΥ – Πού θα «χτυπήσουν» τα ισχυρά φαινόμενα τις επόμενες μέρες

Προειδοποίηση από την ΕΜΥ – Πού θα «χτυπήσουν» τα ισχυρά φαινόμενα τις επόμενες μέρες

Ο καιρός φαίνεται πως έχει «αγριέψει» ξανά με βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, μάλιστα, εξέδωσε και έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων.

Σημειώνει πως αν και η ένταση των φαινομένων κατά κανόνα δεν θα είναι ιδιαίτερα μεγάλη, αναμένεται να πέσουν αθροιστικά σημαντικές ποσότητες βροχής κυρίως στη δυτική και βορειοανατολική χώρα, όπου σε συνδυασμό με το κορεσμένο σε νερό έδαφος ευνοείται η πρόκληση πλημμυρικών επεισοδίων.

Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Πέμπτη (31/01) τα εντονότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα και πιθανόν στη Θράκη. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και κατά τόπους σε ημιορεινά ηπειρωτικά τμήματα.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία την Παρασκευή (01/02) οι βροχές θα περιοριστούν σημαντικά, ενώ το Σαββατοκύριακο 02-03/02 ο καιρός θα παρουσιάσει πρόσκαιρη βελτίωση και η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική άνοδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.