ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Χαλάει» ο καιρός σήμερα – Βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας

«Χαλάει» ο καιρός σήμερα – Βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Νεφώσεις, βροχές και σχετική πτώση της θερμοκρασίας θα συνθέσουν το σκηνικό του καιρού σήμερα.

Ο καιρός σήμερα, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ). Τοπικές βροχές από το μεσημέρι στα βόρεια και βαθμιαία στα ανατολικά ηπειρωτικά. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Αναλυτική πρόγνωση:

Καιρός Αθήνα – Αττική

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, ενισχυόμενοι από το απόγευμα στα ανατολικά σε 6. Θερμοκρασία: Από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Από το απόγευμα στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5. Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και από το βράδυ στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 4 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και στην Ήπειρο θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και από το απόγευμα ανατολικοί στο Ιόνιο 5 τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και στις βορειότερες περιοχές θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, από το απόγευμα στα ανατολικά και νότια 6 και το βράδυ τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ, ενισχυόμενοι από το απόγευμα σε 5 με 6 και το βράδυ στις Κυκλάδες τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καιρός: Αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ ενισχυόμενοι από το απόγευμα στα βόρεια σε 5 με 7. Θερμοκρασία: Από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.