Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί- Πού θα είναι έντονη η κακοκαιρία (φωτο)

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί- Πού θα είναι έντονη η κακοκαιρία (φωτο)

Για μία ακόμη κακοκαιρία που αναμένεται τα επόμενα 24ωρα στη χώρα μας προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου, παρουσιάζοντας σε ειδικούς χάρτες τις περιοχές που θα χτυπηθούν.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ:

«Φίλες και φίλοι
Σταδιακή αλλαγή θα παρουσιάσει ο καιρός από την Τρίτη με λίγα και τοπικά όμως φαινόμενα κυρίως στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα. Την Τετάρτη από τα δυτικά προβλέπεται επιδείνωση του καιρού που την Πέμπτη θα επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας εκτός από τη βόρεια Ελλάδα όπου δυστυχώς οι βροχές θα είναι λίγες και τοπικού χαρακτήρα!
Προσοχή στους πολύ ενισχυμένους βοριάδες την Πέμπτη οι οποίοι και θα ρίξουν τη θερμοκρασία κυρίως στην ανατολική και νότια Ελλάδα ενώ στα ορεινά της Θεσσαλίας, της Στερεάς και της Πελοποννήσου θα σημειωθούν πρόσκαιρες χιονοπτώσεις κυρίως πάνω από τα 700-800 περίπου μέτρα!

Δείτε τους χάρτες του Σάκη Αρναούτογλου με τις περιοχές που θα έχουν τα πιο έντονα φαινόμενα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.