ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τετραήμερη διακοπή στην καλοκαιρία: Βροχές και καταιγίδες μέχρι το Σάββατο – Ανοδος θερμοκρασίας μετά

Τετραήμερη διακοπή στην καλοκαιρία: Βροχές και καταιγίδες μέχρι το Σάββατο – Ανοδος θερμοκρασίας μετά

Διακοπή στον ανοιξιάτικο καιρό των τελευταίων ημερών ξεκινά από αύριο, μια διακοπή που θα διαρκέσει περίπου τέσσερις ημέρες μέχρι το ερχόμενο Σάββατο, αφού ήδη έχει ξεκινήσει επιδείνωσή του η οποία θα γίνει ακόμα πιο έντονα αισθητή από αύριο Τετάρτη.

Από αύριο Τετάρτη έρχεται η ουσιαστική μεταβολή του καιρού, με κακοκαιρία από τα δυτικά και τα βόρεια, με βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα βουνά της κεντρικής και βόρειας χώρας από τα 700 μέτρα υψόμετρο και πάνω, από την άλλη οι νοτιάδες θα γυρίσουν σιγά σιγά σε βοριάδες και θα φτάσουν στο Αιγαίο την Πέμπτη και την Παρασκευή τα 8 και τοπικά τα 9 μποφόρ δυσκολεύοντας τις θαλάσσιας συγκοινωνίες.

Η θερμοκρασία θα πέφτει σταδιακά 2 με 3 βαθμούς Κελσίου κάθε μέρα, έτσι μετά τα «23αρια» αναμένεται να φτάσει στους 12 ακόμα και στους 10 βαθμούς Κελσίου η μέγιστη την Παρασκευή, ενώ η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς κάτω από το μηδέν, με τις χιονοπτώσεις να περιορίζονται στα βουνά της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο θα επηρεαστούν τα βουνά της Κρήτης. Η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα είναι οι τελευταίοι σταθμοί αυτής της κακοκαιρίας το πρωί του Σαββάτου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην υπόλοιπη χώρα από την Παρασκευή και μετά ο καιρός θα βελτιωθεί στα δυτικά και στα βόρεια με περισσότερη ηλιοφάνεια και σταδιακή άνοδο του υδραργύρου, επίσης 8-10 βαθμούς!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.