ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γνωστός μετεωρολόγος προειδοποιεί: «Έρχεται κακοκαιρία – Προσοχή στους δυνατούς ανέμους» (βίντεο)

Γνωστός μετεωρολόγος προειδοποιεί: «Έρχεται κακοκαιρία – Προσοχή στους δυνατούς ανέμους» (βίντεο)

Ο δημοφιλής μετερεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου στην πρόγνωσή του αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια της Πέμπτης αναμένονται βροχές και καταιγίδες, ενώ θα ενισχυθούν και οι άνεμοι.

Ο δημοφιλής μετερεωρολόγος στην πρόγνωσή του αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια της Πέμπτης αναμένονται βροχές και καταιγίδες, ενώ θα ενισχυθούν και οι άνεμοι.

Ταυτόχρονα με ανάρτησή του στο Facebook προειδοποιεί για τους κινδύνους λόγω των ανέμων.

Τι αναφέρει στην ανάρτησή του «ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΦΟΔΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Για καλό και για κακό λοιπόν στις περιοχές όπου αναμένεται οι άνεμοι να είναι ιδιαίτερα ενισχυμένοι:

– Οδηγούμε με μειωμένη ταχύτητα γιατί οι ριπές του ανέμου που εισέρχονται κάτω από το αυτοκίνητο μπορεί να δυσκολέψουν το φρενάρισμα και κατά συνέπεια τον έλεγχο του οχήματος.

– Στην περίπτωση που είναι να περάσουμε από γέφυρες, τα μάτια μας δεκατέσσερα στα αυτοκίνητα που τραβάνε τροχόσπιτο ή οτιδήποτε άλλο!

– Όταν είναι να προσπεράσουμε φορτηγά ή λεωφορεία κλπ θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι με το που θα το προσπεράσουμε, οι ριπές του αέρα μπορεί και να μας ξαφνιάσουν δυσάρεστα γιαυτό και κρατάμε γερά το τιμόνι!

– Δίνουμε περισσότερο χώρο, (κρατώντας απόσταση ασφαλείας) στους ποδηλάτες, τους μοτοσυκλετιστές και γενικά σε ογκώδη οχήματα καθώς οι ισχυροί άνεμοι μπορεί να τους παρασύρουν ευκολότερα και να παρεκκλίνουν της πορείας τους!

– Δεν παρκάρουμε κάτω από δέντρα, στύλους, διαφημιστικές πινακίδες-επιγραφές κλπ

– Αποφεύγουμε οποιοδήποτε φορτίο στην οροφή του αυτοκινήτου μας για ευνοήτους λόγους! Καθώς οι πολύ ισχυροί βοριάδες θα μας απασχολήσουν έως και το Σαββατοκύριακο θα υπάρχουν και ανάλογοι προγνωστικοί χάρτες καθημερινά!

Για οτιδήποτε νεότερο ρίχνετε αν θέλετε μια ματιά στη σελίδα μου στο facebook εδώ: https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/

Με εκτίμηση Σάκης Αρναούτογλου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.