ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Θα μας τρελάνει ο καιρός με τα σκαμπανεβάσματα του – Πότε φτιάχνει πότε χαλάει – Η πρόβλεψη για την ερχόμενη εβδομάδα

Θα μας τρελάνει ο καιρός με τα σκαμπανεβάσματα του – Πότε φτιάχνει πότε χαλάει – Η πρόβλεψη για την ερχόμενη εβδομάδα

Χειμερινό αναμένεται να είναι το σκηνικό του καιρού έως το τέλος του μήνα, καθώς το βαρομετρικό χαμηλό το οποίο τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 27/03 βρίσκεται νοτιοδυτικά της Κρήτης θα κινηθεί αργά ανατολικά και θα ενισχυθεί.

Κύρια χαρακτηριστικά του καιρού μέχρι και την Κυριακή 31/03 θα είναι οι χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες (κυρίως στα ανατολικά και νότια), οι σφοδροί βόρειοι άνεμοι στα ανατολικά ηπειρωτικά και κυρίως στο Αιγαίο (κατά τόπους 9-10 μποφόρ) και οι ισχυρές βροχοπτώσεις που θα επηρεάσουν σημαντικά για ακόμα μία φορά την Κρήτη.

Ο καιρός την Κυριακή

Στην Αττική, σύμφωνα με την ΕΜΥ, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι βόρειοι 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και τα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 πρόσκαιρα το απόγευμα νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Γενικά αίθριος ο καιρός. Παροδικές νεφώσεις στα ανατολικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 03 έως 20 βαθμούς Κελσίου. στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 05 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και νότια. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 8 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στην Κρήτη, όπου θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και πιθανώς ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι 6 με 8 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία από 09 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα κατά τόπους αυξημένες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός την άλλη εβδομάδα

Μετά το κύμα κακοκαιρίας που σάρωσε πολλές περιοχές, φαίνεται βελτιώνονται οι καιρικές συνθήκες μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Ωστόσο, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), την Παρασκευή αναμένεται να εκδηλωθούν καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, με τον υδράργυρο να σημειώνει πτώση.

Δευτέρα 01-04-2019

  • Καιρός: Στις Κυκλάδες και την Κρήτη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές τις πρωινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά.
  • Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: σε άνοδο.

Τρίτη 02-04-2019

  • Καιρός: Αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία στα δυτικά και βόρεια θα πυκνώσουν.
  • Άνεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο 7 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τετάρτη 03-04-2019

  • Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Σποραδικές βροχές στο ανατολικό Αιγαίο και την Κρήτη. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες, λογά αυξημένης υγρασίας, θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
  • Άνεμοι: στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: σε πτώση στα βόρεια.

Πέμπτη 04-04-2019

  • Καιρός: Αραιές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες, λογά αυξημένης υγρασίας, θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
  • Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρασκευή 05-04-2019

  • Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Βαθμιαία στα δυτικά και βόρεια θα εκδηλωθούν καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές.
  • Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Στα δυτικά από το απογευματινές από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.