Καιρός το Σαββατοκύριακο: Πού θα βρέξει – Πότε ανεβαίνει η θερμοκρασία

Καιρός το Σαββατοκύριακο: Πού θα βρέξει – Πότε ανεβαίνει η θερμοκρασία

Άστατος αναμένεται να είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) μέχρι και τη Δευτέρα.

Το Σάββατο, αναμένονται στα ανατολικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στη Θράκη, την ανατολική και κεντρική Μακεδονία και το βόρειο Αιγαίο καταιγίδες που πιθανόν πρόσκαιρα να είναι ισχυρές. Στα δυτικά λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες το μεσημέρι – απόγευμα, με τοπικούς όμβρους η μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά ορεινά. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της βορειοανατολικής χώρας και εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ.

Την Κυριακή η ΕΜΥ περιμένει λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες και πιθανότητα τοπικών όμβρων κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες.

Άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται από την ερχόμενη Δευτέρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ:

Πέμπτη 18-04-2019

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες και στα ανατολικά τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά πιθανόν κατά τόπους ισχυρές στα δυτικά.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και το βράδυ στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε πτώση στα ανατολικά.

Παρασκευή 19-04-2019

Καιρός: στα ανατολικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Στα δυτικά λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.

Άνεμοι: στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 5 και το βράδυ στο Ιόνιο πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Σάββατο 20-04-2019

Καιρός: Στα ανατολικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στη Θράκη, την ανατολική και κεντρική Μακεδονία και το βόρειο Αιγαίο καταιγίδες που πιθανόν πρόσκαιρα να είναι ισχυρές. Στα δυτικά λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες το μεσημέρι – απόγευμα, με τοπικούς όμβρους η μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά ορεινά. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της βορειοανατολικής χώρας. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ.

Άνεμοι: στα δυτικά βορειοδυτικά 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε πτώση. Στα ανατολικά θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα ως προς τις μέγιστες τιμές.

Κυριακή 21-04-2019

Καιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Πιθανότητα τοπικών όμβρων κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες.

Άνεμοι: στα δυτικά νότιοι 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο νότιο αιγαίο 7 με 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Στα ανατολικά θα παραμείνει σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα κυρίως στα ανατολικά.

Δευτέρα 22-04-2019

Καιρός: λίγες νεφώσεις.

Άνεμοι: στα δυτικά νότιοι 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο κεντρικό και νότιο αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θερμοκρασία: σε άνοδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.