ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νέο κύμα κακοκαιρίας το Σαββατοκύριακο

Νέο κύμα κακοκαιρίας το Σαββατοκύριακο

Άστατος θα είναι ο καιρός και το Σαββατοκύριακο, με κύρια χαρακτηριστικά του τις ισχυρές καταιγίδες και την πτώση της θερμοκρασίας. Η κακοκαιρία δείχνει τα «δόντια» της μέχρι και τις 20 Απριλίου, με βροχές και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Το βασικό χαρακτηριστικό του καιρού το Σάββατο είναι η πτώση της θερμοκρασίας, ενώ πυκνά σύννεφα θα σκεπάσουν τον ουρανό την Κυριακή.

Πάντως, την Κυριακή των Βαΐων ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, ενώ τη Μεγάλη Δευτέρα και τη Μεγάλη Τρίτη θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες και η θερμοκρασία θα ανέβει.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, το Σάββατο θα σημειωθούν ισχυρές καταιγίδες στην ανατολική και κεντρική Μακεδονία, όπως και στο βόρειο Αιγαίο.

Καταιγίδες θα εκδηλωθούν και στα ηπειρωτικά της χώρας, ενώ αναμένονται χιονοπτώσεις στα ορεινά της βορειανατολικής χώρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις προβλέψεις, ο καιρός την Κυριακή δεν θα παρουσιάσει ιδιαίτερη μεταβολή, με τους χάρτες να «δίνουν» βροχές μόνο στα ηπειρωτικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.