Γ.Καλλιάνος: «Αν δεν είχαμε τη σκόνη θα είχαμε θερμοκρασίες έως και 34-35 βαθμούς Κελσίου»

Γ.Καλλιάνος: «Αν δεν είχαμε τη σκόνη θα είχαμε θερμοκρασίες έως και 34-35 βαθμούς Κελσίου»

«Ακριβοθώρητος» θα είναι ο ήλιος μέχρι το Μεγάλο Σάββατο λόγω της σκόνης από τη Βόρεια Αφρική όπως είπε ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.

«Ήλιο θα δούμε από την Κυριακή του Πάσχα» είπε ο κ. Καλλιάνος προσθέτοντας για την πρόγνωση του καιρού των επόμενων ημερών ότι «στις περισσότερες περιοχές της χώρας υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα να βρέξει και αυτό μόνο στις πολύ ορεινές περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας».

Για την Κυριακή του Πάσχα ο μετεωρολόγος προβλέπει αρκετά διαστήματα με ήλιο «γιατί θα έχει αραιώσει αρκετά η σκόνη από το βοριαδάκι» και «βροχοπτώσεις μόνο στα ορεινά της ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας».

Χαρακτηριστικό του καιρού των επόμενων ημερών σύμφωνα με τον κ. Καλλιάνο θα είναι και «οι αρκετά αυξημένες τιμές στον υδράργυρο που σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, θα φτάσουν στους 28 βαθμούς Κελσίου κατά μέσο όρο και τοπικά έως και τους 30 βαθμούς Κελσίου».

«Αν δεν είχαμε τη σκόνη θα είχαμε θερμοκρασίες έως και 34-35 βαθμούς Κελσίου» πρόσθεσε ο κ. Καλλιάνος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά την περίοδο από τη Δευτέρα του Πάσχα και μετά ο μετεωρολόγος είπε ότι «θα εναρμονιστούμε με τις κανονικές τιμές της εποχής για τη θερμοκρασία» ενώ, όπως είπε «δεν φαίνεται κάτι ιδιαίτερο, λίγες τοπικές νεφώσεις, δεν φαίνεται κάτι οργανωμένο από πλευράς κακοκαιρίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.