ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Καιρός: Αλλαγές το Σαββατοκύριακο με μπόρες και ανέμους

Καιρός: Αλλαγές το Σαββατοκύριακο με μπόρες και ανέμους

Αλλαγές αναμένονται στο καιρό αυτές τις ημέρες, με τοπικές βροχές και καταιγίδες.

Ο έμπειρος προγνώστης καιρού αναφέρει πως ο καιρός θα είναι «γενικά αίθριος καιρός κατά τη διάρκεια του Σαββάτου σχεδόν σε ολόκληρη την χώρα ενώ πιθανότητα για τοπικές μπόρες μικρής διάρκειας το μεσημέρι και το απόγευμα υπάρχει για τα ορεινά ημιορεινά τμήματα της Πελοποννήσου αλλά και αυτά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης».

«Οι άνεμοι δεν πρόκειται να δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα στα πελάγη και θα παραμείνουν γενικά εξασθενημένοι στις περισσότερες περιοχές. Ο υδράργυρος θα ανέλθει αργά το μεσημέρι γύρω στους 25 με 27 βαθμούς στα πεδινά ηπειρωτικά τμήματα τοπικά στη Θεσσαλία την Ανατολική στερεά και την κεντρική Μακεδονία και λίγο παραπάνω και γύρω στους 23 με 25 και 26 βαθμούς στην υπόλοιπη χώρα», προσθέτει.

Ο καιρός την Κυριακή

«Την Κυριακή αναμένεται κατά διαστήματα αυξημένη συννεφιά στα δυτικά κεντρικά και τα βόρεια. Ποιες περιοχές δίνουν υποψηφιότητα για τοπικές βροχές εύκολα διακρίνονται στο προγνωστικό χάρτη της Κυριακής όμως διαβάστε σας παρακαλώ με προσοχή την επεξήγηση στον τίτλο. Θα επικρατήσουν Νότιοι άνεμοι όχι πάνω από 3 με 4 τοπικά έως και 5 μποφόρ εκτός από τα ορεινά της Ηπείρου της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας όπου εκεί οι Νότιοι άνεμοι δεν αποκλείεται να αγγίζουν τα 5 με 6 μποφόρ κατά τη διάρκεια της ημέρας», γράφει στην ανάρτησή του ο κ. Αρναούτογλου.

Αναφορικά με τη θερμοκρασία, όπως λέει, «θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και τα βόρεια τμήματα στην υπόλοιπη χώρα θα παραμείνει στα επίπεδα της Κυριακής».

Αλλάζει ο καιρός από τη Δευτέρα

Εκείνο που παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον είναι η συνέχεια, καθώς «σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία μεταβολή του καιρού αναμένεται κατά τη διάρκεια της Δευτέρας στις περισσότερες περιοχές κυρίως της δυτικής κεντρικής και Βόρειας χώρας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι νότιοι άνεμοι θα διατηρηθούν αγγίζοντας τα 5 με 6 μποφόρ κατά τόπους στα δυτικά και τα ηπειρωτικά τμήματα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στις περισσότερες περιοχές ΕΚΤΟΣ από τα νότια και ανατολικά νησιωτικά τμήματα όπου εδώ προβλέπεται να παρουσιάσει μικρή άνοδο», καταλήγει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.