Με 30αρια ο καιρός – Αφρικανική σκόνη και ζέστη την μέρα των εκλογών

Με 30αρια ο καιρός – Αφρικανική σκόνη και ζέστη την μέρα των εκλογών

Ζεστός καιρός με αραιές νεφώσεις θα επικρατήσει και σήμερα Πέμπτη σε όλη τη χώρα και η θερμοκρασία θα φτάσει σε πολλές περιοχές τους 28 με 29 βαθμούς.

Λίγα μόλις 24ωρα πριν τις κρίσιμες Ευρωεκλογές 2019, οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν μέχρι και την Κυριακή που οι πολίτες θα προσέλθουν στην κάλπη ενδιαφέρουν μέρα παρά μέρα.

Οι ψηφοφόροι θα έχουν να αντιμετωπίσουν τη δυσαρέσκεια που προκαλεί η αφρικανική σκόνη στην ατμόσφαιρα και λίγο υψηλότερες, σε σχέση με τα στάνταρ της εποχής, θερμοκρασίες.

Για σήμερα προβλέπεται στα νοτιοανατολικά αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πιο πυκνές με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Στα βόρεια ηπειρωτικά βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκγηλωθούν τοπικοί όμβροι και στη συνέχεια σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα δυτικά και νότια από δυτικές διευθύνσεις τοπικά 5 με 6 μποφόρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην ατμόσφαιρα θα υπάρχουν πρόσκαιρα αυξημένες συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στα νοτιοανατολικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.