ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο καιρός τρελάθηκε: Για μπάνιο στο Ναύπλιο – Βροχή στη Θεσσαλονίκη (βροχή)

Ο καιρός τρελάθηκε: Για μπάνιο στο Ναύπλιο – Βροχή στη Θεσσαλονίκη (βροχή)

Το ημερολόγιο δείχνει 2 Ιουνίου και όμως ο καιρός δε φαίνεται να συνεργάζεται.

Σήμερα Κυριακή των εκλογών, άλλοι απολαμβάνουν το μπάνιο τους και άλλοι «κολυμπάνε» λόγω καταιγίδας.

Την ηλιοφάνεια των περασμένων ημερών ήρθαν να αντικαταστήσουν στη Θεσσαλονίκη σφοδρές βροχοπτώσεις, ενώ μάλιστα αυτή την ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, βρέχει καταρρακτωδώς.

Χάος από τη βροχή στη Θεσσαλονίκη
Καταρρακτώδεις βροχή στη Θεσσαλονίκη

Όπως βλέπετε στα βίντεο του Thesstoday.gr, οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, ενώ μάλιστα ο ισχυρός αέρας, παρέσυρε καρέκλες και ομπρέλες καταστημάτων, ενώ με δυσκολία κινούνται οι πεζοί.

Για μπάνιο στο Ναύπλιο

Την πρώτη Κυριακή του καλοκαιριού το Ναύπλιο «ψηφίζει» μπάνιο στη θάλασσα.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του argolikeseidhseis.gr πολίτες και επισκέπτες επέλεξαν τις παραλίες που γέμισαν κόσμο ενώ επιδόθηκαν και σε παιχνίδια στη θάλασσα.

Γέμισαν οι παραλίες στο Ναύπλιο

Φαίνεται λοιπόν πως αρκετοί είναι αυτοί που προτίμησαν την παραλία και άφησαν το δικαίωμα της ψήφου για αργότερα. Την ίδια πάντως εικόνα βλέπουμε και στις περισσότερες παραλίες, κυρίως σε όσες βρίσκονται κοντά στην Αττική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.