ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού του Αγίου Πνεύματος – Δείτε πού θα ρίξει χαλάζι (φώτο)

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού του Αγίου Πνεύματος – Δείτε πού θα ρίξει χαλάζι (φώτο)

Αλλάζει ο καιρός από σήμερα Κυριακή, με βροχές, ακόμα και χαλάζι. Σύμφωνα μάλιστα με το meteo, τα φαινόμενα θα επεκταθούν και θα ενισχυθούν τη Δευτέρα.

Αναλυτικά η πρόγνωση για το υπόλοιπο Κυριακής και για τη Δευτέρα:

Τοπικές βροχές, όμβροι και καταιγίδες αναμένονται τις θερμές ώρες της Κυριακής 16/06, κατά κύριο λόγο στα ορεινά ηπειρωτικά, σύμφωνα με το meteo. Τα φαινόμενα θα επεκταθούν και θα ενισχυθούν τη Δευτέρα 17/06.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή 16/06 αναμένονται τοπικές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, όμβροι και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά. Χαλαζοπτώσεις αναμένονται κατά κύριο λόγο στη Δυτική Μακεδονία και τα ορεινά της Θεσσαλίας και της Ηπείρου, και δευτερευόντως στα υπόλοιπα δυτικά και βόρεια ορεινά ηπειρωτικά. Στον χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζεται η κατανομή του υετού (βροχή/χαλάζι) το απόγευμα της Κυριακής 16/06, ενώ σημειώνονται και οι περιοχές όπου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εκδήλωσης χαλαζοπτώσεων. Η θερμοκρασία θα φτάσει κατά τόπους τους 36 βαθμούς στα ηπειρωτικά και τους 33 στις νησιωτικές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις και δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ στο Αιγαίο και τα 4 έως 5 μποφόρ στο Ιόνιο.

Τη Δευτέρα 17/06 αναμένονται νεφώσεις με βροχές, όμβρους και καταιγίδες στην ηπειρωτική χώρα και τα Δωδεκάνησα. Η πιθανότητα εκδήλωσης χαλαζοπτώσεων είναι αυξημένη, κυρίως στη Δυτική Μακεδονία. Η θερμοκρασία δεν παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Οι άνεμοι θα συνεχίσουν να πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις και δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ στο Αιγαίο και τα 4 έως 5 μποφόρ στο Ιόνιο.

Δείτε τις συνθήκες που θα επικρατήσουν στις παραλίες τις χώρας μας μέσα από τον χάρτη παραλιών μας. Σε αυτόν μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το είδος της παραλίας, το βάθος της, την πρόσβαση σε αυτή, την οργάνωσή της και τις συνθήκες κολύμβησης. Στο χάρτη που ακολουθεί φαίνονται οι συνθήκες που θα επικρατούν στις παραλίες μας το μεσημέρι της Κυριακής 16/06.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.