Ανατροπή στο σκηνικό του καιρού για την Ελλάδα – Τι θα γίνει σύμφωνα με μετεωρολόγο

Ανατροπή στο σκηνικό του καιρού για την Ελλάδα – Τι θα γίνει σύμφωνα με μετεωρολόγο

Πολλή μεν η ζέστη που αναμένεται κατά τη διάρκεια της Παρασκευής στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, αλλά ο Σάκης Αρναούτογλου με έκτακτη ενημέρωσή του προειδοποιεί για μπόρες και ισχυρές καταιγίδες σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας.

Αναλυτικά η έκτακτη ενημέρωση του έμπειρου προγνώστη καιρού της ΕΡΤ:

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΜΠΟΡΑ Η ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ-BΡΑΔΥ 28/6!

Φίλες και φίλοι!
Πολλή μεν η ζέστη που αναμένεται την Παρασκευή στις περισσότερες περιοχές της χώρας αλλά χοντρικά μετά τις 5 το απόγευμα και μέχρι το βράδυ θα πρέπει να υπάρξει ένα πέρασμα απο μπόρες και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της βορειας Ελλάδας που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται απο ισχυρό ανεμο, δυνατά και συχνά αστραπόβρονα ή και απο χαλάζι! Δείτε τις περιοχές αυτές κάνοντας κλικ στον προγνωστικό χάρτη για μεγέθυνση, διαβάζοντας προσεκτικά τον τίτλο!

Για ό,τι νεότερο θα υπάρξει ενημερωση!

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.