Ξεκίνησε το πέρασμα του «Αντίνοου»: Η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο για ακραία καιρικά φαινόμενα

Ξεκίνησε το πέρασμα του «Αντίνοου»: Η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο για ακραία καιρικά φαινόμενα

Εκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία Αντίνοος εξέδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) καθώς ξεκίνησε ήδη η εμφάνιση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Λίγη ώρα μετά τις νέες προειδοποιήσεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και του Σάκη Αρναούτογλου για την κακοκαιρία Αντίνοος, η ΕΜΥ επισημαίνει ότι αναμένεται νέα μεταβολή του καιρού από τις απογευματινές ώρες της Τρίτης.

Η ΕΜΥ επισημαίνει ότι η κακοκαιρία Αντίνοος θα «χτυπήσει» από τα δυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα, κατά τόπους, από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Υπενθυμίζεται ότι η κακοκαιρία Αντίνοος αναμένεται να πλήξει το μεγαλύτερο τμήμα της επικράτειας.

Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία Αντίνοος
Σύμφωνα με την ΕΜΥ από τα φαινόμενα της κακοκαιρίας Αντίνοος θα επηρεαστούν:

Την Τρίτη (16-07-2019) από τις απογευματινές ώρες το Ιόνιο, η Ήπειρος, η Δυτική Μακεδονία, η Δυτική Στερεά, η Πελοπόννησος και πιθανώς πρόσκαιρα η Κεντρική Μακεδονία. Από τις βραδινές ώρες η Θεσσαλία, η Ανατολική Στερεά και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Τετάρτη (17-07-2019) οι Σποράδες και η κεντρική και βόρεια Εύβοια.

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (17-07-2019) τα έντονα φαινόμενα στα βορειοδυτικά θα εξασθενήσουν και μέχρι το μεσημέρι θα περιοριστούν στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Ανατολική Στερεά και πιθανώς την Εύβοια. Εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες.
Η Αττική (κυρίως η δυτική και βόρεια), πιθανώς πρόσκαιρα τη νύχτα της Τρίτης (16-07-2019) προς την Τετάρτη (17-07-2019).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.