Προειδοποίηση Αρναούτογλου για επερχόμενο έντονο κύμα ζέστης (βίντεο)

Προειδοποίηση Αρναούτογλου για επερχόμενο έντονο κύμα ζέστης (βίντεο)

Έκτακτη ενημέρωση από τον Σάκη Αρναούτογλου για σημαντική άνοδο της θερμοκρασίας και στην Ελλάδα προς τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας.

Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ δίνει όλες τις λεπτομέρειες για την τάση του καιρού μετά τη σύντομη πτώση της θερμοκρασίας.

Αναλυτικά όσα έγραψε στη σελίδα του στο Facebook:

«ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΝΤΟΝΟ ΚΥΜΑ ΖΕΣΤΗΣ ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!

Φίλες και φίλοι!

Μετά από μια μικρή πτώση που παρουσιάσει η θερμοκρασία στις αρχές και περίπου μέχρι και την Τετάρτη αισθητή δείχνει η αναρρίχηση του υδραργύρου στις περισσότερες περιοχές της χώρας κυρίως προς τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας όπου σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία πολύ θερμές αέριες μάζες από τη βόρεια Αφρική δείχνουν αποφασισμένες να κινηθούν ανατολικότερα. (κάντε κλικ πάνω στο βίνεο για να δείτε την κίνηση του)

Λεπτομέρειες όσον αφορά στη διάρκεια του, στις μέγιστες θερμοκρασίες και σε ποιες περιοχές αυτές θα σημειωθούν ,θα υπάρχουν μέσα από τη σελίδα μου στο facebook! 🙂

Για να μη χάνετε τον …καιρό σας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με εκίμηση
Σάκης Αρναούτογλου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.