ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Προειδοποίηση Σ.Αρναούτογλου για τον καιρό: Έρχονται πολλά μποφόρ το Σαββατοκύριακο (βίντεο)

Προειδοποίηση Σ.Αρναούτογλου για τον καιρό: Έρχονται πολλά μποφόρ το Σαββατοκύριακο (βίντεο)

Προειδοποίηση για μια σημαντική αλλαγή του καιρού, λόγω ενίσχυσης των ανέμων, ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου.

Το βασικό συστατικό του καιρού των προσεχών ημερών θα είναι το κύμα καύσωνα που θα πλήξει τη χώρα, φέρνοντας θερμοκρασίες έως και 40 βαθμών Κελσίου.

Παρά ταύτα, ταυτόχρονα, θα αρχίσουν αν ενισχύονται οι άνεμοι. Στην ανάρτησή του για τον καιρό του Σαββατοκύριακου, ο Σάκης Αρναούτογλου υποστήριξε ότι αναμένεται σημαντική ενίσχυση των βοριάδων το Σάββατο και, κυρίως, την Κυριακή.

Καιρός Σαββατοκύριακου: Ο «χάρτης» των ανέμων

Οι ισχυροί βοριάδες, σύμφωνα με τον κ. Αρναούτογλου, εκτιμάται ότι θα επηρεάσουν τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα του Αιγαίου Πελάγους, την ανατολική ηπειρωτική Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένης και τη ς Αττικής) καθώς και τη Θράκη, όπου τοπικά οι άνεμοι δεν αποκλείεται να ξεπεράσουν και τα 8 μποφόρ!

Δείτε το βίντεο του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό και τους ανέμους:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφορικά με τον καιρό της επόμενης εβδομάδας, ο Σάκης Αρναούτογλου τονίζει ότι δεν προβλέπονται βροχές τουλάχιστον μέχρι και τις 17 Αυγούστου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.