ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Καιρός: Σε ποιες περιοχές έπεσε περισσότερο η θερμοκρασία (φωτο)

Καιρός: Σε ποιες περιοχές έπεσε περισσότερο η θερμοκρασία (φωτο)

Ιδιαίτερα αισθητή έχει γίνει σήμερα η πτώση της θερμοκρασίας σε ολόκληρη τη χώρα. Πολύ χαμηλές ελάχιστες θερμοκρασίες καταγράφηκαν νωρίς το πρωί της Κυριακής στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά, αλλά και σε περιοχές της Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο.

Το θερμόμετρο έφτασε έως και τους 2,4 βαθμούς Κελσίου, θερμοκρασία που καταγράφηκε στη Βλάστη Κοζάνης. Στο Μαυρολιθάρι Φωκίδας η θερμοκρασία ήταν 2,9 βαθμοί Κελσίου νωρίς το πρωί της Κυριακής, στο Καρπενήσι 3,6 και στο Νευροκόπι 3,7.

Καιρός: Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες

Οι πιο χαμηλές ελάχιστες θερμοκρασίες που κατέγραψε το πρωί της Κυριακής το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo ήταν οι εξής:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο μεταξύ, σήμερα αναμένεται να διατηρηθούν ενισχυμένοι οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο, καθώς θα πνέουν με εντάσεις που στα νότια πελάγη θα φτάνουν τοπικά τα οκτώ μποφόρ, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.