ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δρόμοι «ποτάμια» στη Δυτική Ελλάδα – Νεκρός εργάτης από κεραυνό στην Ηλεία (φώτο-βίντεο)

Δρόμοι «ποτάμια» στη Δυτική Ελλάδα – Νεκρός εργάτης από κεραυνό στην Ηλεία (φώτο-βίντεο)

Τη ζωή του έχασε ένας εργάτης, όταν χτυπήθηκε από κεραυνό, ενώ βρισκόταν στα χωράφια κοντά στα Λεχαινά στην Ηλεία.

Οι καταιγίδες που πλήττουν την Δυτική Ελλάδα από τα ξημερώματα και συγκεκριμένα στα Γιάννενα, την Ιθάκη, την Κεφαλλονιά και την Ηλεία, οι βροντές, οι κεραυνοί και η δυνατή βροχή θύμισαν… βαρύ χειμώνα.

Η νεροποντή ήταν καταστροφική για το παραλιακό χωριό Αγία Ευφημία στην Κεφαλονιά, που πλημμύρισε και θάφτηκε στις λάσπες, καθώς χείμαρροι κατέβαζαν φερτά υλικά και το λιμανάκι γέμισε λάσπη.

Επίσης στην Κεφαλονιά, στις Κεραμειές, ένας κεραυνός που έπεσε στην κατοικημένη περιοχή προκάλεσε φωτιά, καθώς χτύπησε ένα φοινικόδεντρο! Όπως επισημαίνουν κάτοικοι της περιοχής και φαίνεται στις εικόνες, στο σημείο βρίσκεται στάση λεωφορείου, όπου μεταξύ άλλων, κάθε πρωί περιμένουν και μαθητές πηγαίνοντας προς το σχολείο.

Ισχυρή βροχή και στην γειτονική Ιθάκη:

Στην Ηλεία η καταιγίδα έφτασε λίγο αργότερα το πρωί της Τρίτης και λόγω της σφοδρότητάς της, αρκετές περιοχές έμειναν χωρίς ρεύμα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αστραπές και βροντές και στα Γιάννενα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.