ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Καιρός: Αίθριος ο καιρός το τριήμερο – Δείτε αναλυτικά που θα έχει συννεφιά (βίντεο)

Καιρός: Αίθριος ο καιρός το τριήμερο  – Δείτε αναλυτικά που θα έχει συννεφιά (βίντεο)

Καλός θα παραμείνει ο καιρός τις επόμενες ημέρες, ενώ ενίσχυση των βοριάδων με μικρή πτώση της θερμοκρασίας στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Ο προγνώστης καιρού της ΕΡΤ εξηγεί τους λόγους για τους οποίους – τελικά – δεν θα φτάσει και στην Ελλάδα το βαρομετρικό χαμηλό που επρόκειτο να επηρεάσει τη χώρα μας το εορταστικό τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, καλές καιρικές συνθήκες, τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή, βλέπει ο κ. Αρναούτογλου.

«Από εκεί και πέρα υπάρχουν ενδείξεις για αλλαγή του καιρού και κυρίως το πρώτο πενθήμερο του Νοέμβρη φαίνεται να αλλάζει κάτι, να πέφτει η θερμοκρασία», ανέφερε.

Δείτε το βίντεο:

Έξι μποφόρ στο Αιγαίο την Παρασκευή

Την Παρασκευή αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις στα δυτικά και τα νότια. Οι άνεμοι, στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καλοκαίρι… το Σαββατοκύριακο

Το Σαββατοκύριακο αναμένουμε γενικά αίθριο καιρό με παροδικές νεφώσεις στη νότια νησιωτική χώρα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τοπικές νεφώσεις στα Δωδεκάνησα τη Δευτέρα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τη Δευτέρα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.