Καιρός: Τι είναι η «μετεωρολογική βόμβα» που θα σαρώσει την Ελλάδα

Καιρός: Τι είναι η «μετεωρολογική βόμβα» που θα σαρώσει την Ελλάδα

Για νέα επιδείνωση του καιρού προειδοποιεί η ΕΜΥ.

Η επιδείνωση χαρακτηρίζετε ως «μετεωρολογική βόμβα» καθώς το ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό που έχει σχηματιστεί στην περιοχή της Σικελίας θα πάρει περισσότερη υγρασία.

Το νέο ισχυρό κύμα κακοκαιρίας που θα πλήξει τη χώρα μας, θα έχει χαρακτηριστικά Medicane(Μεσογειακού Κυκλώνα ή αλλιώς Μετεωρολογικής Βόμβας)

Αυυτό το γεγονός θα προκαλέσει θυελλώδεις ανέμους και καταρρακτώδεις βροχές, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η χώρα μας. Οι περιοχές που θα επηρεαστούν είναι από τα δυτικά μέχρι και τα ανατολικά της χώρας. Μάλιστα στο Ιόνιο οι άνεμοι που θα πνέουν θα είναι 8 με 9 μποφόρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η νέα επιδείνωση του καιρού θα γίνει αισθητή από τα δυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις νότιους ανέμους στο Ιόνιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.