ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πλημμύρες στην Κρήτη από την κακοκαιρία «Βικτώρια» (φώτο)

Πλημμύρες στην Κρήτη από την κακοκαιρία «Βικτώρια» (φώτο)

Ιδιαίτερα ισχυρή ήταν ή κακοκαιρία που χτύπησε την Κρήτη.

Η κακοκαιρία «Βικτώρια» χτύπησε και την Κρήτη, αφού αρκετοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ λόγω των καιρικών φαινομένων έκλεισαν και σχολεία.

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα Ενημέρωσης έντονες βροχοπτώσεις ξέσπασαν σε όλο το νησί, με τα εντονότερα προβλήματα να εντοπίζονται στην περιοχή της Μεσάρας.

Την ίδια ώρα το πρωί της Τετάρτης έντονες χαλαζοπτώσεις σημειώθηκαν στην περιοχή του Τυμπακίου και του Κόκκινου Πύργου με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για μεγάλες ζημιές σε ελιές και καλλιέργειες. Η παρακάτω εικόνα που δημοσιεύει η ιστοσελίδα cretapost.gr δείχνει το μέγεθος του χαλαζιού που έπεσε στην Κρήτη λόγω της κακοκαιρίας «Βικτώριας».

Την ίδια ώρα λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, απομακρύνθηκαν από τα σχολεία του Δήμου Φαιστού οι μαθητές. Με απόφαση του δημάρχου Φαιστού, λίγο μετά τις 11:30 τα σχολεία έκλεισαν καθώς υπήρξε ανησυχία λόγω της νεροποντής.

Ο δήμαρχος της περιοχής έχει ζητήσει μηχανήματα από την Περιφέρεια Κρήτης για τη διαμόρφωση περασμάτων, προκειμένου να φεύγουν τα νερά της βροχής.

Ακόμη σημειώνεται ότι λόγω της κακοκαιρίας μέσω στρατιωτικής γέφυρας τύπου Μπέλεϋ πραγματοποιείται η κίνηση των οχημάτων προς το χωριό Αλικιανός του Δήμου Πλατανιά, καθώς από την κακοκαιρία υποχώρησε τμήμα της προσωρινής διάβασης που είχε δημιουργηθεί για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.