ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: «Σε λίγες ώρες θα πέσει πολύ νερό – Θα έχουμε πλημμυρικά φαινόμενα» (βίντεο)

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: «Σε λίγες ώρες θα πέσει πολύ νερό – Θα έχουμε πλημμυρικά φαινόμενα» (βίντεο)

Πριν καλά καλά προλάβει να… στεγνώσει η χώρα και να επουλώσει τις πληγές από τις καταστροφές που προκάλεσε το κύμα κακοκαιρίας του τελευταίου διημέρου, νέα σοβαρή επιδείνωση του καιρού έρχεται από την Ιταλία και ξεκινά από το απόγευμα της Κυριακής…

Ο Σάκης Αρναούτογλου χαρακτηρίζει σημαντική την επιδείνωση του καιρού και τονίζει πως αναμένεται και πάλι να πέσει πολύ νερό σε πολλές περιοχές της χώρας. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα σύστημα που θα κινηθεί αρκετά γρήγορα και αυτό είναι το ανησυχητικό, αφού σε λίγες ώρες θα πέσουν πολλά χιλιοστά νερού, με αποτέλεσμα το ήδη κορεσμένο έδαφος να μην καταφέρει να τα απορροφήσει, όπερ σημαίνει πως και πάλι θα κάνουν την εμφάνισή τους πλημμυρικά φαινόμενα.

Δείτε στο βίντεο όσα λέει ο Σάκης Αρναούτογλου και την ανάλυση ανά ώρες που κάνει για την εξέλιξη του φαινομένου:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.