Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: «Έρχονται χιόνια από την Τρίτη» (βίντεο)

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: «Έρχονται χιόνια από την Τρίτη» (βίντεο)

Αυξάνονται οι πιθανότητες για τον ερχομό μίας δεύτερης μίνι ψυχρής εισβολής την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη -κυρίως- στη βόρεια Ελλάδα.

Ο Σάκης Αρναούτογλου δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους χιονοπτώσεις σε περιοχές και με σχετικά χαμηλά υψόμετρα στη βόρεια χώρα.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ από την Τρίτη μετά το μεσημέρι θα ξεκινήσει η επιδείνωση του καιρού.

Δείτε όλα όσα λέει ο Σάκης Αρναούτογλου για τον καιρό μέχρι και την Τετάρτη:

Ο καιρός σήμερα Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου

Νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών αναμένονται σήμερα Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας στα κεντρικά και βόρεια. Άνεμοι έως 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση στο Αιγαίο.Πιο αναλυτικά, αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες αναμένονται σε όλη τη χώρα. Ασθενείς πρόσκαιρες βροχές ενδέχεται να σημειωθούν κατά τόπους στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο, στην Εύβοια, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -3 έως 8 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκα από -2 έως 10, στη Θεσσαλία από 3 έως 13, στην Ήπειρο και στη Στερεά Ελλάδα από 5 έως 15, στην Πελοπόννησο από 5 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 16, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 6 έως 13, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 7 έως 15 (στα Δωδεκάνησα έως 17 με 18) και στην Κρήτη από 11 έως 16.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 και στον Πατραϊκό Κόλπο 4 έως 6 μποφόρ, σταδιακά όμως θα εξασθενήσουν και από το απόγευμα θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 6 έως 10 βαθμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.