Kαιρός: Βελτιώνεται από το Σάββατο – Θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στην Αθήνα

Kαιρός: Βελτιώνεται από το Σάββατο – Θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στην Αθήνα

Με βροχές στα δυτικά και τα βόρεια, αλλά και στην ανατολική νησιωτική χώρα το σκηνικό του καιρού το Σάββατο. Βελτιώνεται ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ για το Σάββατο, αναμένεται περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα θα σημειώσει άνοδο.

Ο καιρός στην Αθήνα

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αθήνα όπου η θερμοκρασία αναμένεται να σκαρφαλώσει στους 18 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και από το απόγευμα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 χαμηλότερη.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση μετά το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη. Περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία στη Συμπρωτεύουσα θα κυμανθεί από 06 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στην Μακεδονία και τη Θράκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές αρχικά στη Μακεδονία και βαθμιαία στη Θράκη. Από το μεσημέρι και από τα δυτικά βαθμιαία βελτίωση. Περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ βόρειοι βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 02 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός στη Δυτική Ελλάδα
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες, στα νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο. Βαθμιαία βελτίωση του καιρού από το απόγευμα. Περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ, που από το μεσημέρι βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός στην Ανατολική Ελλάδα
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στη Θεσσαλία και βελτίωση μετά το μεσημέρι. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Από το μεσημέρι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί πό 08 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Τι καιρό θα κάνει σε Κυκλάδες και Κρήτη
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και από το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πρόγνωση του καιρού σε Ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και από το βράδυ στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Στα νότια βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία δυτικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.