Σ. Αρναούτογλου: Έκτακτη ενημέρωση για την επιδείνωση του καιρού την Πέμπτη (φώτο)

Σ. Αρναούτογλου: Έκτακτη ενημέρωση για την επιδείνωση του καιρού την Πέμπτη (φώτο)

Ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μας ενημερώνει για την επιδείνωση που αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός την Πέμπτη.

Ο Σάκης Αρναούτογλου, προέτρεψε τους διαδικτυακούς του φίλους να κοινοποιήσουν τη συγκεκριμένη ενημέρωση σε γνωστούς και φίλους ώστε να τους προφυλάξουν και να τους ενημερώσουν.

«ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ

ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27/2 ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ!

(Κοινοποιήστε το σε φίλους και γνωστούς)

Κάντε κλικ στον χάρτη για μεγέθυνση και συγκρίνετε σας παρακαλώ προσεκτικά την αντιστοιχία των αποχρώσεων στην περιοχή σας!

Για καλό και για κακό λοιπόν οπως σας ανέφερα και χθες στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ3 (Δευ-Παρ 21:45) κατά τη διάρκεια της Πέμπτης: στις περιοχές με τις αποχρώσεις από το κιτρινο αλλά κυρίως από το πορτοκαλί έως το κόκκινο!:

  • Δεν παρκάρουμε κάτω από δέντρα, στύλους, διαφημιστικές πινακίδες-επιγραφές κλπ
  • Οδηγούμε με μειωμένη ταχύτητα γιατί οι ριπές του ανέμου που εισέρχονται κάτω από το αυτοκίνητο μπορεί να δυσκολέψουν το φρενάρισμα και κατά συνέπεια τον έλεγχο του οχήματος, ειδικά στην περίπτωση των μοτοσικλετιστών
  • Στην περίπτωση που είναι να περάσουμε από γέφυρες, τα μάτια μας δεκατέσσερα στα αυτοκίνητα που τραβάνε τροχοσπιτο ή οτιδήποτε άλλο!
  • Όταν είναι να προσπεράσουμε φορτηγά ή λεωφορεία κλπ θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι με το που θα το προσπεράσουμε, οι ριπές του αέρα μπορεί και να μας ξαφνιάσουν δυσάρεστα γιαυτό και κρατάμε γερά το τιμόνι!
  • Δίνουμε περισσότερο χώρο, (κρατώντας απόσταση ασφαλείας) στους ποδηλάτες, τους μοτοσυκλετιστές και γενικά σε ογκώδη οχήματα καθώς οι ισχυροί άνεμοι μπορεί να τους παρασύρουν ευκολότερα και να παρεκκλίνουν της πορείας τους!
  • Αποφεύγουμε οποιοδήποτε φορτίο στην οροφή του αυτοκινήτου μας για ευνοήτους λόγους!» έγραψε ο Σάκης Αρναούτογλου στην ανάρτηση του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.