ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία στη Ξάνθη: Φορτηγά ανατράπηκαν στη μέση του δρόμου (φώτο)

Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία στη Ξάνθη: Φορτηγά ανατράπηκαν στη μέση του δρόμου (φώτο)

Οι θυελλώδεις άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή ήδη από το βράδυ του Σαββάτου είχαν ως συνέπεια μια σειρά από καταστροφές τόσο μέσα στην πόλη όσο και στον κάμπο της Ξάνθης.

Ταυτόχρονα, η Τροχαία δεν σταμάτησε να δέχεται κλήσεις για φορτηγά που είχαν βγει από τον δρόμο και είχαν αναποδογυρίσει σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το xanthinea.gr, ανατροπές φορτηγών σημειώθηκαν στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής, στο Σέλερο, στο Κουτσό, στη ΣΕΒΑΘ αλλά και λίγο έξω από τα Βεφέικα.

Οι οδηγοί των φορτηγών φαίνεται πως έχασαν τον έλεγχο λόγω των θυελλωδών ανέμων με αποτέλεσμα τα οχήματά τους να εκτραπούν της πορείας τους και να ανατραπούν. Σε όλες τις περιπτώσεις των τροχαίων καταγράφονται μόνο υλικές ζημιές.

Στο σκοτάδι βυθίστηκε η Ξάνθη
Οι θυελλώδεις άνεμοι που έπληξαν την Ξάνθη προκάλεσαν δεκάδες βλάβες στο δίκτυο ηλεκτροδότησης.

Αρχικά οι αναφορές για βλάβες ήταν περιορισμένες, την Κυριακή το πρωί, ωστόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας το πρόβλημα επεκτάθηκε με αποτέλεσμα οι κάτοικοι μέσα στην πόλη να μείνουν για αρκετή ώρα χωρίς ρεύμα.

Αν και λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα το ρεύμα επανήλθε στο σύνολο σχεδόν της πόλης, ακολούθησαν νέες διακοπές κατά τη διάρκεια της νύχτας ενώ αρκετά χωριά έμειναν χωρίς ρεύμα όλη την Κυριακή και το πρόβλημα συνεχίστηκε και το πρωί της Δευτέρας.

Οι κάτοικοι έσπευσαν να εκφράσουν τα παράπονά τους για τον μεγάλο αριθμό των βλαβών αλλά και την εκτεταμένη διακοπή ρεύματος, ειδικά σε περίοδο κατά την όποια έχουν επιβληθεί μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων και είναι όλοι μέσα στα σπίτια τους αλλά χωρίς ρεύμα και ίντερνετ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.