ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στα ύψη το θερμόμετρο με τον κόσμο να ψάχνει να βρει μια ελεύθερη παραλία για να αντέξει η… τσέπη του

Στα ύψη το θερμόμετρο με τον κόσμο να ψάχνει να βρει μια ελεύθερη παραλία για να αντέξει η… τσέπη του

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, για σήμερα Κυριακή (17/5), αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες και υψηλές θερμοκρασίες και θα λέγαμε ότι όλοι θα καταφύγουν στις παραλίες αλλά πόσοι θα αντέξουν να πληρώσουν για να μεταβούν στις οργανωμένες παραλίες όπως αναφέραμε χαρακτηριστικά εδώ;

Ο κόσμος στη… νέα κανονικότητα θα βλέπει την παραλία με τα κιάλια καθώς ή θα αναγκαστεί να μεταβεί σε κάποια από τις οργανωμένες και να πληρώσει την ξαπλώστρα χρυσή ή να ψάχνει να βρει μια ελεύθερη παραλία και να πληρώσει τα ίδια ποσά στην βενζίνη και στην ταλαιπωρία.

Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 5 μποφόρ στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 14 έως 32 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 16 έως 32, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 17 έως 36, στα νότια ηπειρωτικά από 19 έως 39, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 35, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 20 έως 38, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 16 έως 30 και στην Κρήτη από 16 έως 38 (τοπικά στα νότια έως 39-40).

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά έως 4 μποφόρ.

Αττική

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά έως το πρωί έως 4 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν μεταβαλλόμενοι ίδιας έντασης. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες.

Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 26 έως 38 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που το μεσημέρι και απόγευμα θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.