ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Καιρός: Ισχυρή βροχόπτωση στην Αττική

Καιρός: Ισχυρή βροχόπτωση στην Αττική

Κύμα κακοκαιρίας έχει κάνει την εμφάνισή της εδώ και λίγη ώρα στην πρωτεύουσα, με πολλές γειτονιές της Αθήνας να πλήττονται από καταρρακτώδη βροχή.

Σφοδρή καταιγίδα πλήττει την Αττική το βράδυ της Δευτέρας, ενώ στο επίκεντρο της κακοκαιρίας βρέθηκαν τα βόρεια προάστια.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα, τα οποία διήρκησαν λίγα λεπτά, προκάλεσαν προβλήματα στους δρόμους της πρωτεύουσας.

Έπεσαν 7.000 κεραυνοί στον Θερμαϊκό: «Έριξε τόση βροχή όση σε έναν μήνα»

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr από την Τρίτη 26/05 και σχεδόν μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα εκδηλωθούν έντονες βροχοπτώσεις και τοπικά ισχυρές καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας, οι οποίες ωστόσο σε αρκετές περιπτώσεις θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ενισχυμένους ριπαίους ανέμους.

Μάλιστα, τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τόσο τα ηπειρωτικά όσο και τα νησιωτικά τμήματα, και θα είναι πιο γενικευμένα από τις μεσημεριανές ώρες και μετά.

Παράλληλα οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν πτώση, ιδιαίτερα στις περιοχές όπου θα εκδηλώνονται βροχοπτώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.