Βόλος: Σφοδρή βροχόπτωση καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας – Σοβαρά προβλήματα

Βόλος: Σφοδρή βροχόπτωση καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας – Σοβαρά προβλήματα

Στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας έβρεχε ασταμάτητα όλη τη νύχτα, αλλά η σφοδρή καταιγίδα ξεκίνησε λίγο μετά τις 6 το πρωί και συνεχίστηκε για ένα τρίωρο με ασταμάτητη ένταση μετατρέποντας δρόμους σε ποτάμια και πλατείες σε λίμνες, ενώ η ορατότητα περιορίσθηκε κατά πολύ και δεν ξεπερνούσε τα εκατό μέτρα, ακόμη και στο κέντρο του Βόλου.

Το σκηνικό στην πόλη του Βόλου θυμίζει φθινόπωρο, η σκοτεινιά λόγω της πυκνής και χαμηλής νέφωσης είναι πρωτόγνωρη και τα αυτοκίνητα κινούνται με αναμμένα φώτα. Ο χείμαρρος Κραυσίδωνας έχει φέρει μεγάλες ποσότητες νερού από τις πλαγιές του Πηλίου, η στάθμη του έχει ανέβει κατά πολύ, αλλά δεν υπάρχει κίνδυνος υπερχείλισης. Η θερμοκρασία έχει πέσει και στις 9 το πρωί τα θερμόμετρα έδειχναν 12 βαθμούς στο κέντρο του Βόλου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο Πήλιο, μετά τη χθεσινή χαλαζόπτωση στην περιοχή της Ζαγοράς και την πλήρη καταστροφή στις δενδροκαλλιέργειες με κεράσια, μήλα, αχλάδια και όλα τα φημισμένα φρούτα του Ανατολικού Πηλίου, η κακοκαιρία συνεχίζεται με βροχοπτώσεις σε όλο τον ορεινό όγκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.