ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Καιρός για… μπάνια το Σάββατο – Ζέστη και θερμοκρασία άνω των 30 βαθμών Κελσίου

Καιρός για… μπάνια το Σάββατο – Ζέστη και θερμοκρασία άνω των 30 βαθμών Κελσίου

Αν και η θερμοκρασία δεν θα ανεβεί πάρα πολύ, εξαιτίας των μελτεμιών, όμως ο καιρός αναμένεται να είναι καλός απ’ αύριο Σάββατο, έως και τις 6 Ιουλίου.

Το Σάββατο σε γενικές γραμμές ο καιρός θα είναι καλός και ζεστός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 32 βαθμούς, στην Ήπειρο και στη Θεσσαλία από 15 έως 35, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 18 έως 33 βαθμούς και τοπικά στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο 36 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 34 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 17 έως 33 βαθμούς αλλά στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 28 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν ασθενείς άνεμοι και τις θερμές ώρες της ημέρας βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ στα χερσαία τμήματα, έως 6 μποφόρ στα θαλάσσια τμήματα και έως 7 μποφόρ στο Νότιο Ευβοϊκό. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές ώρες πρόσκαιρα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς.

Από την Κυριακή και μετά και τουλάχιστον έως και την Τετάρτη το θερμόμετρο θα παραμένει σταθερά πάνω από τους 35 βαθμούς και την Τετάρτη τοπικά θα φτάσει και τους 38 με τον Ιούλιο να μπαίνει δυναμικά με ζέστη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.