ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Προσοχή σε αυτές τις περιοχές θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες – Που θα σημειωθεί χαλάζι (φώτο-βίντεο)

Προσοχή σε αυτές τις περιοχές θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες – Που θα σημειωθεί χαλάζι (φώτο-βίντεο)

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, νέο κύμα αστάθειας αναμένεται από το Σάββατο 4 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, βροχές και καταιγίδες αναμένονται από το μεσημέρι του Σαββάτου 04/07, κατά κύριο λόγο στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά. Από το βράδυ του Σαββάτου 04/07 έως το πρωί της Κυριακής 05/07 τα φαινόμενα θα εντοπίζονται κυρίως στη Μακεδονία και στη Θεσσαλία.

Στη συνέχεια βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στο Ιόνιο και σε όλα τα ηπειρωτικά, με εξαίρεση τη Θράκη. Πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει κυρίως για τη Μακεδονία. Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζεται ο υλικός υετός που αναμένεται (βροχές/καταιγίδες) έως το βράδυ της Κυριακής 05/07.

Οι βορειοδυτικοί άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν κατά τόπους τα 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία την Κυριακή 05/07 θα παρουσιάσει μικρή πτώση, κυρίως στις περιοχές εκδήλωσης φαινομένων, και δεν θα ξεπερνά τους 34-36 βαθμούς ενώ μόνο στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα φτάσει τοπικά τους 37-38 βαθμούς.

​Στο χάρτη που ακολουθεί, με γαλάζια σκίαση φαίνεται η πτώση που αναμένεται στη μέγιστη θερμοκρασία την Κυριακή 05/07 σε σχέση με το Σάββατο 04/07.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.