ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Δήμαρχος Λαγκαδά: Θα ζητήσει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η περιοχή (φώτο – βίντεο)

Δήμαρχος Λαγκαδά: Θα ζητήσει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η περιοχή (φώτο – βίντεο)

Ο δήμαρχος Λαγκαδά Ιωάννης Ταχματζίδης θα ζητήσει άμεσα την κήρυξη του Λαγκαδά σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Σε λίγες ώρες μάλιστα θα γίνει σύσκεψη στο δημαρχείο με το Συντονιστικό Όργανο και την Πυροσβεστική εν όψει του νέου κύματος κακοκαιρίας που πρόκειται να πλήξει την Κεντρική Μακεδονία.

Τα συνεργεία του δήμου συνεχίζουν και βρίσκονται στα σημεία όπου παρατηρούνται τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Συγκεκριμένα, στο Καβαλάρι Λαγκαδά οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε απέραντη λίμνη, με το νερό να έχει μπει σε σπίτια, καταστήματα αλλά και στον Ιερό Ναό Αγίου του Αθανασίου, ο οποίος βρίσκεται και υπό κατασκευή.

Ο δήμαρχος Λαγκαδά Ιωάννης Ταχματζίδης ανέφερε στο Thesstoday ότι οι ζημιές είναι πολλές χωρίς να μπορεί να κάνει ακόμα εκτίμηση του μεγέθους των καταστροφών. “Υπάρχει ανησυχία γιατί το βράδυ περιμένουμε νέα φαινόμενα και δεν γνωρίζουμε τι ένταση θα έχουν. Ο δήμος βρίσκεται σε ετοιμότητα”, πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: thesstoday

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.