Σ.Αρναούτογλου: «Έβρεξε στην Εύβοια όσο βρέχει όλο τον χειμώνα στην Αθήνα»

Σ.Αρναούτογλου: «Έβρεξε στην Εύβοια όσο βρέχει όλο τον χειμώνα στην Αθήνα»

Ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου μέσα από τον λογαριασμό του στα social media σχολίασε την καταστροφική καταιγίδα στην Εύβοια.

«Σχεδόν τα 300 χιλιοστά βροχής ή λίτρα ανα τετραγωνικό μέτρο μέσα σε ένα μόνο εξάωρο (όσο περίπου βρέχει όλο το χειμώνα στην Αθήνα) έφτασαν χθες το βράδυ τα ύψη βροχής στην κεντρική Εύβοια προκαλώντας καταστροφές και στοιχίζοντας τη ζωή σε 5 συνανθρώπους μας!», έγραψε ο Σάκης Αρναούτογλου.

Ο καιρός των επόμενων ημερών

Όπως σημειώνει ο Σάκης Αρναούτογλου σε άλλη ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, «όσον αφορά στην εξέλιξη του καιρού για τις επόμενες ημέρες εκτός από κάποιες διάσπαρτες μπόρες η και τοπικές καταιγίδες που θα εκδηλωθούν αύριο Δευτέρα σε Κρήτη και Δωδεκάνησα καθώς και στα ορεινά της βορειοδυτικής Ελλάδας ο καιρός από την Τρίτη μέχρι και το Δεκαπενταύγουστο φαίνεται να κυλά ομαλά.

Ενδείξεις για άστατο καιρό στα ορεινά ηπειρωτικά και στην βόρεια Ελλάδα υπάρχουν κυρίως για μετά τις 16 με 17 Αυγούστου! Οι άνεμοι στα πελάγη μέχρι και την Τετάρτη δεν πρόκειται να ξεπεράσουν 4 με 5 και στο κεντρικό και Νότιο Αιγαίο 6 μποφόρ με μικρή μόνο ενίσχυση την Πέμπτη Την Παρασκευή και το Σάββατο στο κεντρικό και το Νότιο Αιγαίο θα φτάσουν τα 6 με 7 μποφόρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει κάποια άνοδο τις επόμενες ημέρες στα περισσότερα Ηπειρώτικα πεδινά τμήματα και το μεσημέρι και θα αγγίζει και τους 34 με 35 προς το Δεκαπενταύγουστο δεν αποκλείονται και 36 με 37 βαθμοί στις ευπαθείς στη ζέστη περιοχές! Τέσσερις με πέντε βαθμούς θα είναι χαμηλότερη θερμοκρασία στα ορεινά και στα νησιά καθώς και στις περισσότερες παράκτιες περιοχές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.