ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Viral έγιναν οι προβλέψεις του καιρού μέχρι τα Χριστούγγεννα στα… Μερομήνια (βίντεο)

Viral έγιναν οι προβλέψεις του καιρού μέχρι τα Χριστούγγεννα στα… Μερομήνια (βίντεο)

Τι κι αν δεν έχει μπει ακόμη το φθινόπωρο ακόμη καλά καλά, δεν είναι λίγοι αυτοί που συμβουλεύονται τα Μερομηνια για να δουν τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα.

Viral έχει γίνει ένα βίντεο που αναρτήθηκε πριν από λίγο καιρό στο διαδίκτυο και «προβλέπει» σύμφωνα με τα Μερομήνια τον καιρό για τους επόμενους 12 μήνες.

Το συγκεκριμένα, μάλιστα, βίντεο έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής πάνω από 61.000 views.

Τι είναι τα Μερομήνια

Τα Μερομήνια είναι οι 12 πρωτες ημέρες του όγδοου φεγγαριού και κάθε ημέρα αντιστοιχεί σε ένα μήνα, για τον οποίο γίνεται και η σχετική πρόβλεψη του καιρού.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο βίντεο, η πρόβλεψη ξεκινά από 14 Σεπτεμβρίου.

Τι προβλέπουν τα Μερομήνια για τον χειμώνα

Για τον Οκτώβριο προβλέπουν βροχές και καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας.

Τον Νοέμβριο, σύμφωνα με τα Μερομήνια, για αρχή αναμένεται καλός καιρός αλλά προς το τέλος θα έρθουν βροχές και καταιγίδες.

Σχετικά με τα Χριστούγεννα, αρχικά τον Δεκέμβριο αναμένεται καλός καιρός αλλά στη συνέχεια βαρυχειμωνιά με πολλές βροχές και χιόνια όχι μόνο στα ορεινά.

Τα παραπάνω φαινόμενα θα είναι παρατεταμένα από 24 έως 29 Δεκεμβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον Ιανουάριο ο καιρός θα είναι κρύος αλλά βελτιωμένος, ωστόσο αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια ακόμη και στα πεδινά από 23 του μήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.