Ηράκλειο: Συγκλονιστικό βίντεο με γυναίκα να ανεβαίνει σε στύλο για να σωθεί από τα νερά

Ηράκλειο: Συγκλονιστικό βίντεο με γυναίκα να ανεβαίνει σε στύλο για να σωθεί από τα νερά

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία γυναίκα στο Ηράκλειο κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο.

Η άτυχη γυναίκα όπως μεταδίδει cretapost.gr, βρισκόταν με το αυτοκίνητό της στην περιοχή του Καρτερού την ώρα που «άνοιξαν» οι ουρανοί. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο οι δρόμοι πλημμύρισαν ενώ τα ορμητικά νερά παρέσυραν το όχημά της.

Εκείνη, ευτυχώς πρόλαβε να βγει έξω, ωστόσο για να μην την παρασύρει το ρέμα ανέβηκε στο στύλο της ΔΕΗ.

Δείτε το βίντεο



Εκεί την βρήκε η πυροσβεστική που κλήθηκε στην περιοχή και την διέσωσε με επιτυχία. Το όχημά της παρασύρθηκε από τον χείμαρρο και κατέληξε στο πρανές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: cretapost.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.