Καιρός: Αίθριος θα είναι το Σαββατοκύριακο – Πως θα κυμανθεί η θερμοκρασία; (φωτο)

Καιρός: Αίθριος θα είναι το Σαββατοκύριακο – Πως θα κυμανθεί η θερμοκρασία; (φωτο)

Αίθριος θα είναι από σήμερα ο καιρός με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει και τις βροχές να υποχωρούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Οι καιρικές συνθήκες θα παραμείνουν καλές και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ωστόσο από το ξεκίνημα της ερχόμενης εβδομάδας πλησιάζει τη χώρα ισχυρή κακοκαιρία από την Ιταλία που θα επηρεάσει όλη τη χώρα. Βροχές προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού για το Σαββατοκύριακο

ΣΑΒΒΑΤΟ 24-10-2020

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στην Κρήτη τις πρωινές ώρες. Αραιές νεφώσεις θα αναπτυχθούν μετά το μεσημέρι στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι στα νότια πελάγη θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα υπόλοιπα μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νότιοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ανατολικά και τα νότια.

ΚΥΡΙΑΚΗ 25-10-2020

Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια προβλέπονται νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν μετά το μεσημέρι κυρίως στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι στα νότια θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και από το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Από το απόγευμα στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά και βόρεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.