ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα «φάει» καλά στην Ευρωβουλή η Ελεωνόρα. Θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας!

Σ.Αρναούτογλου: «Θα ψυχράνει ο καιρός τα επόμενα 24ωρα – Θα βρέχει στην Ελλάδα για δέκα μέρες»

Σ.Αρναούτογλου: «Θα ψυχράνει ο καιρός τα επόμενα 24ωρα – Θα βρέχει στην Ελλάδα για δέκα μέρες»

Για τις καιρικές συνθήκες που αναμένεται να έρθουν τα επόμενα 24ωρα στην χώρα μας μίλησε ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, που τόνισε ότι η θερμοκρασία θα πέσει αισθητά και θα βρέξει για αρκετές μέρες σε όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του δελτίου καιρού εξήγησε πως θα υπάρχουν συγκεκριμένες περιοχές της χώρας από το Πήλιο και νοτιότερα που δεν αποκλείεται για τις επόμενες έως και 10 ημέρες, να έχουν καθαρά φθινοπωρινό καιρό με βροχές κατά διαστήματα, που τοπικά και κυρίως στην Κρήτη δεν αποκλείεται να είναι και ισχυρές.

Εστιάζοντας στη θερμοκρασία δήλωσε πως αναμένεται να πέσει τα επόμενα 24ωρα.

«Θα εγκατασταθούν πάνω απ’ τη χώρα μας ψυχρότερες αέριες μάζες, ενώ αφήνει να εννοηθεί πως στον ορίζοντα διαφαίνεται και κάποια πιο σοβαρή ψυχρή εισβολή» είπε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Παρασκευή (6/11) η μέγιστη θερμοκρασία σε πολλές περιοχές της χώρας θα είναι οι 19 βαθμοί Κελσίου ενώ πτώση θα σημειωθεί το Σαββατοκύριακο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.