Σ.Αρναούτογλου: «Τα “επικίνδυνα νερά” αναμένεται να πλήξουν την Κρήτη το επόμενο 24ωρο»

Σ.Αρναούτογλου: «Τα “επικίνδυνα νερά” αναμένεται να πλήξουν την Κρήτη το επόμενο 24ωρο»

O μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, μέσω ανάρτησης στο Facebook τόνισε ότι έρχεται κακοκαιρία στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Κρήτη, ενώ μίλησε για «επικίνδυνα νερά».

Παράλληλα αναλύει το «ατμοσφαιρικό μποτιλιάρισμα» που έχει απλωθεί στο μεγαλύτερο τμήμα της Ευρώπης εμποδίζοντας τα βαρομετρικά χαμηλά από τον Ατλαντικό να κινηθούν προς το εσωτερικό της.

Η ανάρτησή του:

Υποτροπή της κακοκαιρίας στην Κρήτη από το… ατμοσφαιρικό μποτιλιάρισμα στην Ευρώπη!

Συνεχίζεται φίλες και φίλοι το “ατμοσφαιρικό μποτιλιάρισμα” ή αλλιώς το “κόλλημα” του καιρού των τελευταίων ημερών (πολύ απλά, ένα αέρινο τείχος εδώ και μέρες έχει απλωθεί στο μεγαλύτερο τμήμα της Ευρώπης εμποδιζοντας τα βαρομετρικά χαμηλά από τον Ατλαντικό να κινηθούν προς το εσωτερικό της ενώ περιφερειακά χαμηλά όπως αυτό νότια της Κρήτης παραμένουν σχεδόν στάσιμα δίνοντας και ξαναδινοντας φαινόμενα στις ίδιες περιοχές).

Η κατάσταση αυτή φαίνεται ότι θα συνεχιστεί και τα επόμενα εικοσιτετράωρα δίνοντας εν δυνάμει “επικίνδυνα νερά” κυρίως στη Κρήτη!

Οπως τόνισα και και από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας μέσα από τα 15 λεπτα δελτία καιρού της ΕΡΤ3, προσωπικά θεωρώ αναγκαία μια στοιχειώδη επαγρύπνηση και λήψη μέτρων προφύλαξης από αυτά τα επαναλαμβανόμενα αλλά και κατά διαστήματα έντονα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή της Κρήτης καθώς ήδη έχουν σημειωθεί πλημμυρικά φαινόμενα σε τοπικό επίπεδο!

Θα υπάρξουν και νεότερες φυσικά αναρτήσεις προκειμένου να ενημερώνεστε με τρέχουσες πληροφορίες για την καιρική εξέλιξη και από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 αλλά και μέσα από εδώ, τη σελίδα μου στο facebook!

https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/

για να μη χάνετε τον…καιρό σας

Με εκτίμηση

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σάκης Αρναούτογλου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.