ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Ντύθηκε» στα λευκά η Λήμνος – Χιόνια μέχρι και στη θάλασσα (φώτο-βίντεο)

«Ντύθηκε» στα λευκά η Λήμνος – Χιόνια μέχρι και στη θάλασσα (φώτο-βίντεο)

Η κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες ώρες τη χώρα μας, «χτύπησε» και τη Λήμνο.

Όπως αναφέρεται στην τοπική ιστοσελίδα limnosreport.gr από την χιονόπτωση υπήρξαν προβλήματα, όπως πτώσεις δέντρων, ενώ η Πυροσβεστική υπηρεσία απεγκλώβισε έξι άτομα από τα αυτοκίνητά τους. Μάλιστα σε σημείο που λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων ήταν αδύνατο να φτάσει ασθενοφόρο, άνδρες της Πυροσβεστικής παρενέβησαν και μετέφεραν ασθενή στο Νοσοκομείο Λήμνου.

https://www.vimeo.com/500876670

Η κίνηση στο Επαρχιακό δίκτυο από Μύρινα-Λιβαδοχώρι, Ατσική-Δάφνη-Κορνο, Μύρινα-Κασπακας και Μύρινα-Πλατύ-Θάνος, όπως αναφέρει ο Έπαρχος Λήμνου γίνεται μόνο με αλυσίδες. Όλο το οδικό δίκτυο χρειάζεται προσοχή.

Εικόνα από το λιμάνι της Μύρινας:



Εικόνες από την χιονισμένη Λήμνο λόγω της κακοκαιρίας «Λέανδρος»

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή Επαρχείο και Δημαρχείο Λήμνου συντονίζουν τα συνεργεία ώστε να λύνονται άμεσα τα προβλήματα που έφερε ο χιονιάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.