ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Καιρός: Σε ποια περιοχή έπεσε ο υδράργυρος στους -17 °C – Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Καιρός: Σε ποια περιοχή έπεσε ο υδράργυρος στους -17 °C – Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Μπορεί η κακοκαιρία «Λέανδρος» να έφυγε ωστόσο το τσουχτερό κρύο παραμένει στη βόρεια Ελλάδα, με κατά τόπους ισχυρό παγετό τις πρωινές ώρες και θερμοκρασίες που διατηρούνται υπό το μηδέν.

Οι χαμηλότερες τιμές από την αρχή του 24ωρου καταγράφηκαν στον Νέο Καύκασο Φλώρινας (-17 βαθμοί Κελσίου) και στην Κοιλάδα Κοζάνης (-15), ενώ στην πόλη της Φλώρινας ο υδράργυρος έδειξε -14 βαθμούς Κελσίου.

​Στη Δυτική Μακεδονία, όπου τα προηγούμενα 24ωρα επικρατούσαν συνθήκες ολικού παγετού, ο υδράργυρος αναμένεται σήμερα, σε κάποιες περιοχές, να ανέβει πάνω από το μηδέν.

​Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι 8 σταθμοί (εξαιρουμένων των ορεινών καταφυγίων και χιονοδρομικών κέντρων) που κατέγραψαν τις χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες.

Καιρός με παγωνιά και στη Θεσσαλονίκη

Ήλιος με… δόντια από νωρίς στη Θεσσαλονίκη, όπου οι μετεωρολόγοι προβλέπουν για σήμερα γενικά αίθριο καιρό, ενώ η θερμοκρασία έπεσε στους μηδέν βαθμούς στο κέντρο της πόλης και κατά τη διάρκεια της ημέρας θα φτάσει έως τους 9 βαθμούς.

​Ηλιοφάνεια επικρατεί και στη Θράκη με τη χαμηλότερη θερμοκρασία να καταγράφεται στο Διδυμότειχο (-7).

Πού χρειάζονται αλυσίδες

Λόγω του παγετού και των χιονοπτώσεων των προηγούμενων 24ωρων η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με αντιολισθητικές αλυσίδες ή χειμερινά λάστιχα στο ορεινό οδικό δίκτυο της Φλώρινας, όπως επίσης σε ορεινά σημεία της Χαλκιδικής, της Ημαθίας, του Κιλκίς και της Πέλλας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.