ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καιρός: Πρόσκαιρη μεταβολή από σήμερα έως αύριο το πρωί – Που θα σημειωθούν βροχές

Καιρός: Πρόσκαιρη μεταβολή από σήμερα έως αύριο το πρωί – Που θα σημειωθούν βροχές

Σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου, αναμένεται πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού από σήμερα έως αύριο το πρωί.

Μια ταχέως κινούμενη ατμοσφαιρική διαταραχή επηρεάζει τον καιρό της χώρας μας από το βράδυ του Σαββάτου, με βροχές στην Κεντρική Μακεδονία, στην Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο, στο Αιγαίο, στην Εύβοια και στην Κρήτη.

​Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, η μεταβολή του καιρού θα διαρκέσει έως τις πρώτες ώρες της Δευτέρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πιο αναλυτικά, βροχές και ενδεχομένως σποραδικές καταιγίδες αναμένεται να σημειωθούν κατά το υπόλοιπο της Κυριακής στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη, ενώ πιθανότητα ασθενών πρόσκαιρων βροχών υπάρχει για την Εύβοια, την Ανατολική Στερεά και την Πελοπόννησο. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη, θα εξασθενήσουν και έως τις πρώτες ώρες της Δευτέρας θα σταματήσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.