Καιρός: Ανοιξιάτικο το σκηνικό αύριο – Μέχρι που θα φτάσει ο υδράργυρος

Καιρός: Ανοιξιάτικο το σκηνικό αύριο – Μέχρι που θα φτάσει ο υδράργυρος

Υψηλές για την εποχή θα είναι οι θερμοκρασίες σε ολόκληρη τη χώρα αύριο Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται σε όλη τη χώρα. Από τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές στη Θράκη.

Η ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, που τις βραδινές ώρες στα βόρεια θα ενισχυθούν σε 5 με 7 μποφόρ και στα βορειοανατολικά θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς.

Η πρόγνωση του καιρού για αύριο Σάββατο (27.02.2021) για όλη την Ελλάδα από την ΕΜΥ

Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Δυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις βραδινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι περιορισμένη.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 3 με 5 και τις βραδινές ώρες θα ενισχυθούν σε 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στην υπόλοιπη Ελλάδα

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Από τις βραδινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στη Θράκη. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς και στα ανατολικά σε βορειοανατολικούς 4 με 5 μποφόρ, ενώ τις βραδινές ώρες θα ενισχυθούν σε 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 01 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις βραδινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, κυρίως στα ηπειρωτικά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς με ένταση στο Ιόνιο 4 με 5 μποφόρ από τις απογευματινές ώρες.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις βραδινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, κυρίως στα ηπειρωτικά.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Τις βραδινές ώρες στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς, θα ενισχυθούν και τη νύχτα θα φθάσουν τα 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια έως 5 μποφόρ. Τις βραδινές ώρες στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς και θα ενισχυθούν σε 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.